Allegiant (Tredje boken i Divergent-trilogin) (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Divergent (del 3/3)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2021-02-28
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
Originaltitel
Allegiant
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
SAB
uHce
ISBN
9789176455975
Allegiant (Tredje boken i Divergent-trilogin) (pocket)

Allegiant (Tredje boken i Divergent-trilogin)

Pocket Svenska, 2021-02-28
55
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finalen i Divergent-trilogin!

Tänk om hela din värld var en lögn. Tänk om ett enda avslöjande eller ett enda val förändrade allt. Tänk om kärlek och lojalitet fick dig att göra saker som du inte trodde var möjliga
Det falangbaserade samhälle som Tris Prior en gång trodde på är splittrat av våld och maktkamper, ärrat av svek och förluster. Så när hon får chansen att utforska en värld bortom den hon hittills känt, är Tris redo. Kanske kan hon och Tobias bygga ett nytt och enklare liv tillsammans bortom stängslet, ett liv fritt från komplicerade lögner, hoptrasslade lojaliteter och plågsamma minnen.
Men Tris nya verklighet är ännu mer skrämmande än den hon lämnat bakom sig. Gamla sanningar förlorar snart sin mening, och nya omskakande insikter förändrar människorna hon älskar.
Och än en gång måste Tris kämpa med att försöka förstå den mänskliga naturens komplexitet och sin egen samtidigt som hon ställs inför svåra val i fråga om mod, lojalitet, uppoffring och kärlek.

VERONICA ROTH föddes 1988 i en för ort till Chicago. Medan hon studerade på universitetet började hon skriva på sin dystopiska science fiction-trilogi Divergent, Insurgent och Allegiant succéböckerna som hittills har sålt i över 32 miljoner exemplar världen över! Våren 2014 hade film versionen av Divergent, med bland annat Shailene Woodley och Kate Winslet i rol lerna, premiär. Uppföljaren Insurgent gick upp på svenska bio grafer 20 mars 2015.
Visa hela texten

Fler böcker av Veronica Roth