Den grymmaste månaden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
471
Utgivningsdatum
2015-08-24
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789176455999
Den grymmaste månaden (e-bok)

Den grymmaste månaden E-bok

En kommissarie Gamache-deckare

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-24

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tredje boken i succéserien om kommissarie Gamache

»Det är en njutning att läsa Louise Pennys böcker.« Lotta Olsson, DN

»Louise Penny utövar sin magi och ger pusseldeckaren elegans och djup.« The New York Times


Välkommen till Three Pines, där den grymmaste månaden är på väg att leva upp till sitt namn. Det är vår i detta pyttelilla, bortglömda samhälle; träden har fått knoppar och de första blommorna kämpar sig fram genom den nyligen töade marken. Men allt är inte förutbestämt att återvända till livet?

När några bybor bestämmer sig för att fira påsk genom att hålla en seans på Old Hadley House hoppas de kunna befria byn från dess ondska. Men i stället dör en av deltagarna ? av skräck. En naturlig död? Eller har offret fått hjälp på vägen?

Den briljante, medkännande kommissarie Armand Gamache från mordroteln vid Sûreté du Québec får ta hand om utredningen. Ett fall som tvingar honom att konfrontera sina egna såväl som den skenbart idylliska byns demoner.

I översättning av Charlotte Hjukström.

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare vars böcker sålt över elva miljoner exemplar på trettio språk. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset sex gånger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »