Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2016-03-03
Förlag
Modernista
Översättare
Stefan Lindgren
Originaltitel
The 4-Hour Body: An Uncommon Guide to Rapid Fat-Loss
Dimensioner
210 x 135 x 30 mm
Vikt
467 g
SAB
Rag
ISBN
9789176458211
4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv (storpocket)

4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2016-03-03
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
4-timmarskroppen är en alternativ tränings- och dietguide som gick raka vägen in på förstaplatsen på New York Times, Wall Street Journals och Businessweeks bestsellerlistor.

Med hjälp av elitidrottare, läkare och tusentals timmar av personliga experiment har Timothy Ferriss utforskat en enda central fråga: När det gäller kroppen, vilka är de minsta förändringar som ger störst effekt?
Här presenterar Ferriss sina resultat, med systematiska beskrivningar av hur du tredubblar din fettförbränning med hjälp av några ispåsar, hur du sover 2 timmar om dygnet och ändå känner dig utvilad, hur du går ner 10 kilo på 30 dagar utan träning, hur du går från att springa 5 kilometer till 5 mil på 12 veckor och mycket, mycket annat. En praktisk och underhållande extremguide för den nyfikne och experimentvillige.
I svensk översättning av Stefan Lindgren.

TIMOTHY FERRISS är multientreprenör och ultravagabond . Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationell företag, har varit världsrekorhållare i tango och amerikansk mästare i kinesisk kickboxning. Han har även skrivit 4-timmars arbetsvecka.

»En av de galnaste, mest andlösa böcker jag någonsin läst.« | DWIGHT GARNER, New York Times

»En praktisk intensivkurs i hur du gör om dig själv.« | KEVIN KELLY, WIRED
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En helt fantastisk bok!
    Camilla Bergman, 24 oktober 2017

    Den beskriver och tar upp Allt som man som man "vet" Men som man skjuter upp och "tar" det sen tänket. Otroligt bra beskrivet Hur Allt vi äter påverkar vår kropp och varför.

    Grymt Bra Bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Timothy Ferriss