Offer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
444
Utgivningsdatum
2016-02-12
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Översättare
Lilian Fredriksson, Karl G Fredriksson
Originaltitel
Sacrifice
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
243 g
SAB
Hce
ISBN
9789176458303
Offer (pocket)

Offer

(32 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-02-12
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor

Den här boken har tidigare getts ut under titeln Rov.

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« LOTTA OLSSON, DN
»Kommer att bli en välförtjänt storsäljare. Ett mästerverk.« THE TIMES

När Tora flyttar till Shetlandsöarna är hon väl medveten om att hon kommer att behöv tampas med ett kallt klimat såväl som ogästvänliga människor: en inte bara fysisk, utan också psykisk isolering. Men hon hade aldrig kunnat drömma om att hon skulle gräva upp ett stympat kvinnolik på sin tomt, och därigenom dra fram flera mörka hemligheter - och en oroväckande legend - i ljuset.
Märkena på kvinnans kropp är otäckt lika en typ av ristningar som finns utspridda över hela ön. Och Toras efterforskningar visar att kvinnor med en illavarslande regelbundenhet försvinner härifrån.
Vad har hänt dessa kvinnor? Och varför varnar hela lokalbefolkningen - inklusive hennes man - Tora och uppmanar henne att lägga sin »besatthet« åt sidan? Ju längre hon kommer i sina efterforskningar, desto mer tvivlar hon på att hon någonsin kommer att lämna ön med livet i behåll...

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.

»Lite som en Stepfordfru som får Rosemarys baby tillsammans med The Wicker Man. Offer kommer att bli en välförtjänt storsäljare. Ett mästerverk.« THE TIMES

»Uppslukande debut.« PUBLISHERS WEEKLY

Om några av Sharon Boltons andra böcker på Modernista: »Nu ser du mig blir alldeles otroligt spännande, det här är en bok som är näst intill omöjlig att släppa taget om.« LOTTA OLSSON, DN

»Livrädd är en psykologisk deckare som håller läsaren i ett gastkramande grepp.« VIOLA KONDRACKI, LITTERATURMAGASINET

»Sharon Bolton leker skickligt med läsarens sympatier och misstänksamhet. Vi vet aldrig vem vi kan lita på. Och även om Odödlig verkar närma sig ett för serien ovanligt lyckligt slut så sätter Bolton allt i gungning igen.« GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Offer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Allt du kan önska dig
  Kristina Elmén, 25 september 2017

  Sharon Bolton griper tag från första sidan och håller greppet om sin alltmer uppskakade läsare, inte minst för det engagemang man snabbt känner för hennes huvudperson. Så är det i alla de deckare jag läst av henne och det är rätt många vid det här laget!

 2. Samma bok som

  Samma bok som "Rov" men med annan titel, vilket är trist för om man gillar Sharon Boltons böcker riskerar man att köpa både "Rov" och "Offer".

 3. Samma bok som Rov!
  Bokrotad (Stockholm), 23 februari 2016

  Den är mycket bra, men den var lika bra 2010 när den hette Rov. Köp inte Offer och Rov tillsammans, för då får ni en och samma bok två gånger, hur bra som helst, men inte SÅ bra!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sharon Bolton