Flash Boys: Uppror på Wall Street (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2016-04-13
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789176458464
Flash Boys: Uppror på Wall Street (e-bok)

Flash Boys: Uppror på Wall Street E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-13

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
#1 på New York Times Bestsellerlista - av författaren till The Big Short

»Ingen skriver bättre om siffror och pengar än Michael Lewis.« Jan Gradvall, DI

»Få har bättre koll på Wall Street än författaren Michael Lewis. Ingen annan amerikan jag känner till skriver åtminstone lika underhållande om pengar och makt.« Jan Eklund, DN


I Flash Boys skildrar ekonomijournalisten och författaren Michael Lewis hur en liten grupp upprorsmakare på Wall Street börjar inse att den amerikanska aktiemarknaden har riggats för att gynna folk på in - sidan. De slår sig samman ? några av dem lämnar jobb med astronomiska löner bakom sig ? för att utforska, avslöja och reformera det bedrägliga sätt som Wall Street genererar pengar på genom högfrekvenshandel.

Flash Boys är oumbärlig läsning för alla som är intresserade av börshandel och Wall Street. Samtidigt är det en så spännande historia, så skickligt berättad, att vem som helst kommer att få svårt att lägga boken ifrån sig.

I översättning av Gabriel Setterborg.

MICHAEL LEWIS är den storsäljande författaren till The Big Short, The Blind Side, Liar?s Poker, Moneyball och Flash Boys. 2015 kom filmversionen av The Big Short ? med Brad Pitt och Christian Bale ? som gjort stor succé på bio och vunnit en rad priser, bland annat en Oscar i kategorin Bästa manus efter förlaga. Michael Lewis bor i Berkeley i Kalifornien med hustru och tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flash Boys: Uppror på Wall Street. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Om robothandeln och dess samhällskonsekvenser
    Aquanta Nobile, 17 maj 2017

    Robothandel förekommer också på svenska börser så jag tyckte det var en intressant bok att läsa om hur robotarnas ägare gör för att lura till sig pengar till ingen risk alls.

    Upplägget är lite annorlunda och dokumentärt och beskriver grundläggande men ändå på lekmannanivå hur personerna bakom den nya börsen IEX går till väga för att styra upp problemet med den ofrånkomliga girigheten bland många av Wall Streets aktörer.

    Jag blev också fundersam över etablissemangets behov at... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner