För att lämna röstmeddelande: tryck stjärna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-08
Förlag
Modernista
ISBN
9789176458624
För att lämna röstmeddelande: tryck stjärna (e-bok)

För att lämna röstmeddelande: tryck stjärna (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-08
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»Frågan är om inte Bodil Malmsten är en av våra allra bästa Sverigeskildrare under senare tid.« | KARIN WIDEGÅRD, GP

»Bitvis är det sorgligt och bitvis oändligt kul, lika ilsket som lustigt - ibland närmast maniskt ordvitsande, men alltid slagfärdigt.« | TOMAS LARSSON, ÖSTERSUNDS-POSTEN

Det finns böcker om hur man ska leva, om hur man förverkligar sig själv och blir en lycklig människa. Det här är en sådan bok. Du tar personerna i boken som förebild och gör tvärtom.

För att lämna röstmeddelande TRYCK STJÄRNA är en lägesrapport inifrån dagens Sverige. Fem svenska människor i olika åldrar pratar för sig själva. De skulle kunna prata med varandra men eftersom de är svenska människor som inte känner varandra så gör de inte det. Det är inte synd om de här människorna och det är inte jag som är Thomasine. Inte mer än vad jag är Bert-Ove, Edvard, Jessica och Giselle.
/ Bodil Malmsten.

BODIL MALMSTEN [1944?2016] har med sina diktsamlingar och romaner blivit en av våra mest folkkära författare. Hennes fem loggböcker, där hon skriver om och vidareutvecklar material från sin blogg, har sammanlagt sålt i över 250.000 exemplar i inbundet, pocket och ljudboksformat. 2012 kom hennes mycket uppskattade bok om att läsa och skriva, Så gör jag: Konsten att skriva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »