Den mörkaste hemligheten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-02
Förlag
Modernista
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789176458891
Den mörkaste hemligheten (e-bok)

Den mörkaste hemligheten E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-02

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Psykologisk thriller av författaren till Onda flickor och Granne med döden

»Marwood är en mästare i att tränga in i själen hos sina karaktärer.« Upsala Nya Tidning


När den treåriga flickan Coco ? tvilling till identiska systern Ruby ? försvinner under sin pappas femtioårsfest, väcker fallet en enorm upp ståndelse i medierna. Flickans föräldrar är rika och har stort inflytande, liksom de vänner som samlats i det lyxiga sommarhuset vid havet.

Vad hände egentligen den där ödesdigra kvällen?

Handlingen sträcker sig över två helger. Den första är den då Coco försvinner. Den andra den då de mörkaste av hemligheter till sist ska komma att avslöjas?

Den mörkaste hemligheten är en tät och känslo laddad psykologisk thriller ? omöjlig att lägga ifrån sig ? av författaren till succén Onda flickor.

ALEX MARWOOD är en pseudonym för den brittiska journalisten och författaren Serena Mackesy, krönikör i The Independent. Hon slog igenom stort med sin första, kritikerrosade kriminalroman, Onda flickor, och följde upp succén med den lika hyllade Granne med döden. Den mörkaste hemligheten är hennes tredje roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den mörkaste hemligheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 juni 2016

  Den mörkaste hemligheten är Alex Marwoods tredje bok, och jag har även läst dom två tidigare. Här är en länk till mitt blogginlägg om hennes första bok, Onda flickor. Och här är en länk till hennes andra bok, Granne med döden.

  Jag tyckte mycket om hennes första två böcker, och jag tyckte även mycket om den här boken.

  Boken var lite svår att komma in i tyckte jag, för den kändes lite invecklad och spretig på något sätt i början. Men ju längre in i boken jag kom, ju lättare ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marwood Alex

 • Onda flickor

  Marwood Alex

  Vinnare av en Edgar Award för Årets bästa kriminalroman »En av tidernas 100 bästa deckare.« Lotta Olsson, DN »En fantastisk kriminalroman. Ett av de mest oväntade och dramatiska slut jag läst på mycket länge.« Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet So...

 • Granne med döden

  Marwood Alex

  »Känsliga läsare varnas!« Lotta Olsson, DN »Djävulskt otäck!« Stephen King I ett sjaskigt hyreshus i södra London väntar något fruktansvärt på att upptäckas.¿ Alla de sex hyresgästerna tycks ha något att dölja. Collette är på flykt från sin före d...