Den mörkaste hemligheten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-15
Förlag
Modernista
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789176458891
Den mörkaste hemligheten (e-bok)

Den mörkaste hemligheten E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-06-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny psykologisk thriller av författaren till succén Onda flickor!

När den treåriga flickan Coco - tvilling till identiska systern Ruby - försvinner under sin pappas femtioårsfest, väcker fallet en enorm uppståndelse i medierna. Flickans föräldrar är rika och har stort inflytande, liksom de vänner vars sommarhus vid havet festen hölls i.
Vad var det egentligen som hände den där ödesdigra kvällen?
Handlingen sträcker sig över två helger. Den första är den då Coco försvinner. Den andra den då de mörkaste av hemligheter till sist ska komma att avslöjas...
Den mörkaste hemligheten är en tät, känsloladdad och uppslukande psykologisk thriller - omöjlig att lägga ifrån sig - av författaren till succén Onda flickor.

ALEX MARWOOD är en pseudonym för den brittiska journalisten och författaren Serena Mackesy, krönikör i The Independent. Hon slog igenom stort med sin första, kritikerrosade kriminalroman, Onda flickor, och 2015 kom den lika hyllade Granne med döden. Den mörkaste hemligheten är hennes tredje roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den mörkaste hemligheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juni 2016

    Den mörkaste hemligheten är Alex Marwoods tredje bok, och jag har även läst dom två tidigare. Här är en länk till mitt blogginlägg om hennes första bok, Onda flickor. Och här är en länk till hennes andra bok, Granne med döden.

    Jag tyckte mycket om hennes första två böcker, och jag tyckte även mycket om den här boken.

    Boken var lite svår att komma in i tyckte jag, för den kändes lite invecklad och spretig på något sätt i början. Men ju längre in i boken jag kom, ju lättare ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alex Marwood