Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Monstrumologen (del 2)
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2016-07-19
Förlag
Modernista
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
The Curse of the Wendigo
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
217 x 145 x 34 mm
Vikt
618 g
SAB
uHc
ISBN
9789176459751

Wendigons förbannelse

Inbunden,  Svenska, 2016-07-19
75
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Andra boken i Monstrumologen-serien

»Rick Yancey är en enastående författare, och hans extraordinära kreativitet ger boken en särpräglad stil.« | I HEART FANTASY


Sent på kvällen dyker en kvinna upp hemma hos Monstrumologen. Hon bönar och ber doktorn om hjälp. Hennes make John Chanler är spårlöst försvunnen i den kanadensiska vildmarken, dit han begett sig på jakt efter en mytomspunnen, fruktad, livsfarlig varelse: Wendigon.
Doktor Warthrop anser att Wendigons förbannelse är ren vidskeplighet, men han och Will Henry beger sig ändå ut i marker- na för att leta efter doktorns försvunne vän.
Och även om de är så säkra på sin sak beträffande Wendigon-myten, ställs de snart inför frågan: Vad är det som härjar i dessa skogar? Och vad har John Chanler egentligen råkat ut för?
Wendigons förbannelse är den andra boken i den hyllade Monstrumologen-serien, som kombinerar H. P. Lovecrafts viktorianska skräckteman med Rick Riordans berättarförmåga.

RICK YANCEY är den amerikanska författaren bakom de storsäljande Den femte vågen- och Monstrumologen-serierna. Rick Yanceys böcker har kommit ut på över 20 språk och har vunnit en rad priser runt om i världen. Wendigons förbannelse är den andra boken i den hyllade Monstrumologen-serien. Filmen The 5th Wave gick upp på svenska biografer i januari 2016.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Wendigons förbannelse
  2. +
  3. Monstrumologen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Monstrumologen av Rick Yancey (inbunden).

Köp båda 2 för 150 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rick Yancey