Älskaren från huvudkontoret (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Flickorna och mörkret (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2015-08-20
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
130 x 140 x 5 mm
Vikt
54 g
SAB
Hc
ISBN
9789176470336
Älskaren från huvudkontoret (mp3-skiva)

Älskaren från huvudkontoret

(1 röst)
Mp3-skiva Svenska, 2015-08-20
209
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Emma har en älskare. En älskare som är allt hon har drömt om och lite till. Det finns egentligen bara ett problem - han råkar vara vd på klädjätten där hon är anställd: en opraktisk, men samtidigt oemotståndligt kittlande omständighet som väl egentligen inte utgör ett hinder för en relation. Eller?
På deras förlovningsmiddag försvinner han spårlöst - lika oväntat som han dök upp. Och inte långt efter det hittas en ung kvinna bestialiskt mördad och lemlästad i hans bostad i en fashionabel förort till Stockholm.
Peter Lindgren, resignerad men rutinerad kriminalpolis, får hjälp av beteendevetaren Hanne Lagerlind i utredningen av mordet, som bär tydliga likheter med ett tio år gammalt, olöst brott. Tillsammans söker de efter svaren som kan förklara det fruktansvärda brottet; en undersökning som sträcker sig från ett köldslaget Stockholm och många år tillbaka i tiden och som också får dem att trevande återuppta den relation de en gång hade.
Vem är den mördade kvinnan? Har brottet en koppling till det snarlika mordet ett decennium tidigare? Varför försvann älskaren från huvudkontoret och varför verkar kärleken alltid vilja något annat med oss än vi vill med den?
Älskaren från huvudkontoret är en psykologisk spänningsroman med många bottnar. Skrämmande, överraskande och berättad med absolut gehör för kärlekens klåda. Det är en berättelse där perspektiven ständigt förändras och där författaren leker med läsarens förväntningar - gärningsmannens skepnad och bevekelsegrunder förblir otydliga intill slutet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älskaren från huvudkontoret
  2. +
  3. Innan du dog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Innan du dog av Camilla Grebe, Åsa Träff (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Älskaren från huvudkontoret