Nyckeln till ljuset (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Nyckeltrilogin (del 1)
Inläsare
Hanna Schmitz
Utgivningsdatum
2016-01-28
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Gunilla Holm
Originaltitel
Key of Light
Dimensioner
140 x 125 x 5 mm
Vikt
52 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789176470541

Nyckeln till ljuset

(2 röster)
Mp3-skiva,  Svenska, 2016-01-28

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första delen i den nya Nora Roberts-trilogin!

Galleristen Malory Prices liv förändras drastiskt då hon blir inbjuden till det magnifika huset på höjden strax utanför staden. Trots att hon aldrig träffat ägarna bestämmer hon sig för att acceptera inbjudan. Hon upptäcker att hon är en av endast tre gäster alla unga kvinnor vars liv just genomgått en förändring. Deras mystiska värdar talar om legender från svunna tider och ger de unga kvinnorna ett förslag: Om de under en viss tid lyckas finna de tre nycklar som enligt legenden håller tre prinsessor fångna i en djup sömn, kommer de att bli rikligt belönade. Malory är den som ska finna den första nyckeln. Tillsammans med sina nyfunna väninnor Zoe och Dana och Danas ohängde halvbror, journalisten Flynn, som envisas med att samtidigt uppvakta henne och gå henne på nerverna, kastar sig den vanligtvis så kontrollerade Malory ut i en helt ny värld, fylld av äventyr, spänning och romantik.

Nyckeln till ljuset är första delen i Nora Roberts nya trilogi om de tre unga kvinnorna Malory, Zoe och Dana och deras sökande efter sanningen och lyckan.

Roberts friska, jordnära humor i kombination med hennes levande huvudkaraktärer gör boken till fängslande läsning." PUBLISHERS WEEKLY

"Karaktärer, handling och omgivningar gör detta till superb läsning." BOOKLIST

Solens diamanter, första delen i Roberts förra trilogi, Juveltrilogin, har hittills sålt i 73.000 ex.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nora Roberts