Washingtondekretet (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2016-07-05
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Leif Jacobsen
Originaltitel
Washington Dekretet
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
123 x 140 x 3 mm
Vikt
53 g
SAB
Hce
ISBN
9789176470732

Washingtondekretet

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2016-07-05
239
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Doggie Rogers är lycklig när hon kliver in på Hotel Splendor för att fira den demokratiske presidentkandidaten Bruce Jansens historiska valseger. Hon är full av hopp inför framtiden och övertygad om att Jansen är den rätte att axla rollen som världens mäktigaste man. Men medan den nyvalde presidenten hyllas av sina trogna medarbetare drar en man i rummet plötsligt vapen. Skottet träffar Bruce Jansens höggravida hustru, och varken hon eller det ofödda barnet går att rädda.

Doggie är i chocktillstånd - inte minst för att hennes egen far anklagas för mordet. När Bruce Jansen senare svär presidenteden är han en djupt förbittrad man. Han lägger fram en ytterst kontroversiell förordning som ska återupprätta ordningen i USA. Men då det går upp för medborgarna vad Washingtondekretet innebär, bryter helvetet loss. Snart är gränserna stängda, utegångsförbud införs och inbördeskriget hotar.

En liten grupp människor, med Doggie Rogers i täten, klamrar sig dock fast vid hoppet och gör allt för att avslöja komplotten som det amerikanska samhället är utsatt för. Doggie har blivit landets mest eftersökta kvinna. Och nationens framtid vilar på hennes axlar.Washingtondekretet är en tankeväckande politisk thriller från författaren bakom succéböckerna om Avdelning Q.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Washingtondekretet
  2. +
  3. De jagade

De som köpt den här boken har ofta också köpt De jagade av David Baldacci (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 464 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Washingtondekretet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nytt stuk
    Joakim Thulin (Uppsala), 7 september 2016

    Denna helt nya miljö funkar jättebra, har väl lyssnat mig igenom en bit över hälften och helt fast i boken. Hoppas den fortsätter lika bra som den börjat

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen