Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Viktor Åkerblom
Utgivningsdatum
2016-09-14
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
The dog who crossed the jungle to find a home
Medarbetare
Bergmark, Victoria (form)
Dimensioner
140 x 130 x 5 mm
Vikt
50 g
SAB
Qdfja,Lz Lindnord, Mikael
ISBN
9789176471012

Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2016-09-14
239
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det här är den fantastiska berättelsen om Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem. Hem till elitidrottaren Mikael Lindnord i Örnsköldsvik.

De utmattade svenska multisportarna befann sig mitt i regnskogen i Ecuador under VM. De skulle ha en kort vila innan nästa stenhårda pass tog vid - flera dagars löpning, cykling och forsränning i oländig terräng väntade härnäst. Leriga, trötta och hungriga började de tillaga sin måltid som bestod av köttbullar när landslagets ledare, Mikael Lindnord, fick syn på en tilltufsad vilsekommen hund. Han slängde åt hunden en köttbulle och tänkte inte mer på saken.

Det var först senare, under det närmare 700 kilometer långa loppet, som Mikael insåg att hunden följde efter dem och gav honom namnet Arthur. Uppför höga berg, över leriga fält och simmande i iskallt vatten kämpade Arthur vid sidan av laget. Utmärglad och skadad höll han jämna steg med de topptränade atleterna och vek inte en tum från deras sida. Till slut kunde ingen längre vara oberörd - allra minst Mikael som hade fått en vän för livet.

En otrolig och rörande historia om hunden som slog världen med häpnad. Om strapatser i djungeln och känsloladdade möten. Om multisportarnas tuffa tillvaro. Om kampen för att överleva och för att få ge Arthur ett nytt hem i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem
  2. +
  3. Arthur och hans vänner : och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arthur och hans vänner : och andra berättelser ... av Mikael Lindnord (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken bra men enformig berättarröst
    Westerb, 20 januari 2017

    Boken om gatuhunden Arthur är fängslande och intressant. Tycker dock att uppläsaren låter väldigt enformig. Hade varit ännu bättre med mer variation och inlevelse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna