Förföljaren (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Antal sidor
450
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-03-01
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Milla Emrén
Originaltitel
The Obsession
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
123 x 121 x 10 mm
Vikt
52 g
SAB
Hce
ISBN
9789176471142

Förföljaren

(1 röst)
Mp3-skiva,  Svenska, 2017-03-01

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Två dagar innan sin tolvårsdag vaknar Naomi Bowes mitt i natten. Ute drar det ihop sig till ett tryckande hett åskväder. Genom sovrumsfönstret ser Naomi sin pappa försvinna in bland träden bortanför huset och hon skyndar sig ner för trappan för att följa efter. Men något är fel. Pappa är inte på väg ner mot sjön för att ta sig ett svalkande dopp som Naomi trott. Han fortsätter rakt in i den mörka skogen.

Sjutton år senare har Naomi bestämt sig för att lämna traumat i det förflutna bakom sig. Hon är inte längre den lilla flickan som hittade och befriade en fastbunden kvinna i en jordkällare i skogen, och avslöjade sin pappa som en av landets värsta seriemördare. Idag är hon en framgångsrik fotograf med ett nytt efternamn, och hon har precis köpt ett nedgånget men underbart gammalt hus vid havet, långt ifrån platsen där hon växte upp. Naomi längtar efter att bli lämnad ifred, men låter sig motvilligt charmas av de vänliga invånarna i det lilla samhället vid kusten. Inte minst av Xander Keaton, bilmekaniker och hängiven musiker, vars väg ständigt tycks korsas med hennes.

Men även om Naomi har funnit sin plats på jorden räcker det inte att lägga år och mil mellan nuet och det förflutna. Hennes pappas brott har skapat ringar på vattnet, och mardrömmen är långt ifrån över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nora Roberts