Vit krypta (mp3-skiva)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2018-03-28
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
125 x 139 x 6 mm
Vikt
52 g
SAB
Hc
ISBN
9789176471845
Vit krypta (mp3-skiva)

Vit krypta

Mp3-skiva, Svenska, 2018-03-28
189
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Thriller om dolda sekter, frihetsberövande och manipulation

Alex och Dani är enäggstvillingar och oskiljaktiga sedan deras föräldrar övergivit dem. En midsommarnatt när de är 22 år försvinner Dani spårlöst. Man letar efter henne i flera månader utan att finna minsta ledtråd.

Omgivningen försöker få Alex att glömma det hemska som har inträffat, men hon får ett nervöst sammanbrott och ligger katatonisk på psyket i en hel månad. När hon skrivs ut har hon bara en enda tanke i huvudet: Att hitta Dani.

För att försörja sig medan hon letar efter systern tar Alex anställning på den mytomspunna dejtingfirman Ash & Coal. Det är där hon träffar den framgångsrika och attraktiva psykologen Carl Asher. Snart börjar märkliga saker att hända. Varför känner hon Danis närvaro i ett speciellt rum på firman? Vem är det som lämnar mystiska meddelanden i hennes lägenhet?

Alex misstänker att en ockult sekt har kidnappat Dani, men kan det verkligen stämma? Människor i hennes omgivning börjar ifrågasätta hennes mentala hälsa: inbillar hon sig allt? Plötsligt befinner Alex sig i ett farligt limbo där mycket tyder på att hon står näst på tur.

Vit krypta är en thriller om sekter med osynliga nätverk, frihetsberövande, maktlöshet och manipulation - och om en syskonkärlek som är starkare än allt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vit krypta
  2. +
  3. Ensamhetens språk

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Jan-Philipp Sendker (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vit krypta