På en ny nivå (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Frida Fors (del 5)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-01-07
Förlag
Bonnier Audio
Originaltitel
På en helt ny nivå
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
SAB
Hc
ISBN
9789176472286
På en ny nivå (mp3-skiva)

På en ny nivå

Mp3-skiva Svenska, 2019-01-07
200
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Carin Hjulström skildrar på ett varmt och humoristiskt vis en modern kvinnas utmaningar. Hennes hjältinna Frida Fors är journalisten som omgiven av kollegor, excentriska grannar och trofasta vänner söker sig fram i livet med vidöppna ögon.

Välkomna till en ny Frida Fors-roman!

Den här gången tar Frida språnget och satsar på kärleken i Paris. Men livet i förorten där jazzmusikern Chance bor är svårare än hon trott, och Frida tvingas fundera på om kärleken verkligen kan övervinna allt.

Samtidigt står Göteborg i världens centrum. Staden ska vara värd för ett prestigefyllt EU-toppmöte och rustar för oroligheter. Mitt i kaoset hamnar Frida Fors på toppjobbet som vikarierande kommunikationschef.

Svenska Mässan svämmar över av politiker med primadonnefasoner som hotar att stjälpa mötet innan det ens har börjat, och Frida inser att hon är ute på mycket djupt vatten. Hur ska hon kunna mäkla fred mellan presidenter och premiärministrar som bråkar om Brexit och beslut om en EU-armé? Inte blir det lättare när ryska intressenter lägger sig i. Som tur är lär Frida känna brittiske EU-medarbetaren

Bernie Allen, som vet hur man sätter uppblåsta egon på plats.

Pressen på Frida ökar ytterligare när hennes hyresgäster vägrar flytta ut ur radhuset i Kålltorp, samtidigt som radioproducenten Vibeke blir svårt sjuk och bästa vännen Madde har gått in i en livskris och inlett en kärleksaffär med en man som Frida känner alltför väl.
Visa hela texten

Bloggat om På en ny nivå