Värdshuset (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Boonsboro-trilogin (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2015-01-15
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Tove Janson Borglund
ISBN
9789176510032

Värdshuset Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-01-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Romantisk trilogi av Nora Roberts!

Värdshuset är första delen i en romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stans förfallna värdshus', som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett, har inte bara renovering i tankarna... I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset. Beckett har varit hemligt förälskad i Clare sedan skoltiden, men alltid dolt sina känslor. Till sin förvåning upptäcker Clare att hon dras till det gamla värdshuset och till mannen som ritat det. Kommer deras kärlek att få en andra chans, nu när allt är på väg att förändras i Boonsboro?

Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell.
"Värdshuset är första delen i Nora Roberts senaste romantiska trilogi. Precis som ofta med Roberts böcker finns det en touch av det övernaturliga och lite spännande inslag i boken. Vilka som kommer blir kärleksparen i de kommande två delarna är inte svårt att räkna ut, men det gör inget för romanen erbjuder det man kan förvänta sig, en stunds avkopplande sommarläsning." Nya Kristinehamns-Posten

"Ett perfekt matchat kärlekspar och en berättelse kryddad med fara, en touch av det övernaturliga och härligt vass humor." Booklist

Översättare:Tove Janson Borglund,
Omslagsformgivare:Lisa Zachrisson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Värdshuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!
    -, 16 januari 2023

    Boken var underbar att lyssna på! Uppläsaren är toppen och man fick skratta i boken samtidigt som den var fylld med kärlek och lite spänning med!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts