Svinen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (245.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Danny Katz (del 2)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2015-09-22
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176510186
Svinen (ljudbok)

Svinen Ljudbok

av Lucifer
(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-09-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jorma Hedlund har egentligen dragit sig tillbaka, det är slut på det kriminella livet. Men tipset om värdetransporten är för bra för att passa. En sista stöt, sedan får det vara nog. Till en början löper allt enligt planerna. Men rånet går fruktansvärt fel, och Jorma blir en jagad man. Samtidigt försöker Danny Katz ta reda på vad som har hänt hans förra knarklangare Ramón och hans flickvän Jenny. Katz gamla sug efter droger har dragit in honom i en härva som bara växer. Hur gick det till när Ramón plötsligt kom över en massa knark? Och vem är egentligen Jenny? Spåret leder till en början in i Stockholms porrbransch och därefter i en riktning Katz aldrig hade kunnat ana. Bara en sak är säker: någon vill hindra honom från att hitta sanningen.
Carl-Johan Vallgren skriver som Lucifer. Svinen är en fristående fortsättning på Skuggpojken (2013), den andra boken i en serie noir-thrillers om Danny Katz.

"Carl-Johan Vallgrens, alias Lucifers, Svinen är hårdkokt, brutal och kolsvart. Bitvis gör det rent fysiskt ont att läsa historien om dessa antihjältar"
- Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lucifer

  • Skuggpojken

    Lucifer

    Sommaren 1970 försvinner en liten pojke från Kristinebergs tunnelbanestation i Stockholm. En främmande kvinna tar honom vid handen och går därifrån, och han är borta. Många år senare försvinner också pojkens bror, Joel Klingberg. Hans fru vänder s...

  • Luciferi Calaritani Opuscula...

    Lucifer, Wilhelm August Hartel