Mylingen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (67.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2015-04-24
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Henrik Jonsson
ISBN
9789176510292
Mylingen (ljudbok)

Mylingen Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-04-24

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
ACTION, DRAMA OCH MAGI I DEL 3 AV"PAX"!

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Kritikerhyllade PAX-serien skrivs av spänningsförfattaren Åsa Larsson, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, Ingela Korsell, och illustreras av serietecknaren bakom bland annat Batman - Henrik Jonsson. De två första delarna toppade omedelbart alla bästsäljarlistor och har sålts till ett tjugotal länder runtom i världen, och segertåget fortsätter i den spännande Mylingen!

Del tre i serien tar vid precis där Grimmen, den andra boken i serien, slutade. De utvalda bröderna Viggo och Alrik har kämpat mot en kyrkogrim, och Alrik är svårt skadad. Onda krafter har angripit det magiska och hemliga biblioteket. Halloween och Alla helgonsdagen är i antågande - tiden då oknytt och spöken blir extra starka i sina krafter och förmågor. Och nu har en av dem bestämt sig för att utkräva sin hämnd. Hur ska bröderna kunna stoppa det och vem är den där mystiska Iris egentligen...?

Tiden pulsar. Mörkret vandrar in. "PAX" har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Det är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action och utspelar sig mitt i dagens Mariefred.

Nidstången och Grimmen är de två första delarna i serien. Bok 3, Mylingen och bok 4, Bjäran, utkommer samtidigt våren 2015.

"Först en allmän varning: läsning av denna fantasythrillerserie kan leda till allvarligt läsberoende. /.../De två inledande delarna i Paxserien är utan tvekan det mest nagelbitande, bladvändartvingande jag läst för denna lite yngre målgrupp. Det är helt enkelt oförskämt spännande. "


Dagens Nyheter, Steven Ekholm

Illustratör:Henrik Jonsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mylingen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag kommer ifrån kroatien
    Tim Hansson Vatavuk, 14 juli 2018

    Den bästa boken ever och lite läskig

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna