Secret : delade hemligheter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (191.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
S E C R E T (del 2)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2015-06-22
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Hanna Svensson
ISBN
9789176510728
Secret : delade hemligheter (ljudbok)

Secret : delade hemligheter (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-06-22

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Livet har förändrats för Cassie sedan hon upptäckte SECRET, det hemliga sällskapet där kvinnor hjälper varandra att förverkliga sina erotiska drömmar. Det har blivit dags för henne att ta hand om gruppens senaste medlem, Dauphine Mason.

Dauphine är trettioett år och äger en vintagebutik i New Orleans. Hon har knappt tid att tänka på sig själv och känner sig osäker efter ett dåligt förhållande. För att övervinna sina rädslor måste hon lämna det gamla bakom sig, och när hon låter sina fantasier ta över, vaknar hennes inre glöd till liv igen.

Delade hemligheter för oss djupare in i SECRETs hemliga värld. Cassie är nu en av dem som värvar män som medhjälpare till sällskapet, och hennes resa genom Dauphines drömmar förändrar också henne själv. Vi får följa med på gatorna i New Orleans och Buenos Aires, och den här gången är fantasierna ännu vildare och insatserna ännu högre.

Delade hemligheter är tillsammans med den första boken om SECRET, Det hemliga sällskapet, en befriande, passionerad och laddad serie om riktiga kvinnor och deras mest privata hemligheter

Översättare:Hanna Svensson,
Omslagsformgivare:Elina Grandin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av L Marie Adeline