Döden löser alla problem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (474.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dalziel & Pascoe (del 12)
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2015-09-07
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ulf Gyllenhak
ISBN
9789176511220
Döden löser alla problem (ljudbok)

Döden löser alla problem (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-09-07

Styckköp

69
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Andy Dalziel och Peter Pascoe är tillbaka!

Efter den hyllade Dalziels död återkommer Reginald Hill med ännu en bok om Andy Dalziel och Peter Pascoe. Döden löser alla problem, som utifrån tre olika perspektiv berättar om utredningen av ett mord, har fått lovord i Storbritannien.

Vissa menar att Andy Dalziel inte var redo för Gud, andra att Gud inte var redo för Dalziel. Efter sin närkontakt med en exploderande bomb har den store Andy Dalziel legat en längre tid i koma. För att återhämta sig beger han sig till den lilla badorten Sandytown där han träffar psykologen Charlotte Heywood. De upptäcker att de har mycket gemensamt och har hunnit bli goda vänner när idyllen i Sandytown krackelerar.

Den stenrika Lady Daphne Denham styr invånarna och sina släktingar i Sandytown med järnhand och ser till att alla är beroende av henne. Lady Denham vill, till förtrytelse för de andra markägarna i Sandytown, förvandla den lilla staden till en modern kurort, med spa, alternativa terapier och olika ställen för rekreation. Allt ställs på sin spets när Sandytown drabbas av en storm. När stormen bedarrar hittas en av markägarna död. Brutalt mördad. Pascoe kallas dit för att utreda brottet och får ovälkommen hjälp från Dalziel och Charlotte, som båda vill lösa mordet. Pascoe upptäcker att mörka krafter lurar under ytan i idylliska Sandytown, där varken kurer eller läkemedel har någon chans mot döden - som löser alla problem.

Reginald Hill är en av Storbritanniens främsta deckarförfattare. Han växte upp i Cumberland, England, där han fortfarande bor tillsammans med sin hustru Pat. Han arbetade i många år som lärare i Yorkshire innan han sadlade om och blev författare på heltid. Hill har tilldelats flera priser, bland annat en Cartier Diamond Dagger för sin långa gärning som författare.
"Illistig Reginald Hill på strålande humör." Sydsvenskan"Hill blir bara bättre och bättre. Han underhåller, utmanar och överraskar läsaren." (Publishing News)

"Mästerligt ... Intelligent och vackert skriven." (The Times)

"Som alltid är det roligt, insiktsfullt och spännande." (The Mail on Sunday)

"Reginald Hill är tillbaka, bättre än någonsin. En njutning att läsa." (Birmingham Post)

Översättare:Ulf Gyllenhak,
Omslagsformgivare:Fredrik Stjernfeldt
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Reginald Hill