Hjärtats innersta röst (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Burma-serien (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-03-09
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789176511282
Hjärtats innersta röst (ljudbok)

Hjärtats innersta röst (ljudbok)

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-03-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jan-Philipp Sendkers genombrottsroman Konsten att höra hjärtslag har förtrollat en hel värld. Den har talat till människors hjärtan och bara i Sverige har den sålt i 250 000 exemplar. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren till romanen som blev årets mest sålda pocketbok 2015!

Det har gått nästan tio år sedan Julia Win kom tillbaka från sin resa till Burma, landet där hennes far föddes och där hon fann en bror. Hon är framgångsrik advokat på Manhattan, men känner sig vilsen och utbränd. När hon inne i sitt huvud börjar höra en enträgen röst som ställer de frågor hon alltid försökt undvika - Varför lever du ensam? Vad söker du i livet? - känns sammanbrottet nära. I ett försök att hitta tillbaka till sig själv och meningen med livet återvänder hon till Burma. Där får hon höra historien om en kvinna som heter Nu Nu, en historia som är full av passion och tragik och som kommer att vända upp och ner på Julias liv. Precis som Konsten att höra hjärtslag är det här en känsloladdad roman som utforskar människans innersta. En inspirerande och oförglömlig berättelse om kärlek, sorg, identitet och livets mening.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtats innersta röst. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsvärd
    Marika, 1 juli 2020

    Först tyckte jag den var konstig, läste den efter ett tips. Men åh vad vacker den är på sitt sätt en djup och eftertänksam bok. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan-Philipp Sendker