Lycka nu : en praktisk guide i mindfulness (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (239.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Titti Holmer
Utgivningsdatum
2015-10-06
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511411
Lycka nu : en praktisk guide i mindfulness (ljudbok)

Lycka nu : en praktisk guide i mindfulness Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lycka är en av våra nio medfödda grundkänslor. Det är en positiv fysisk sensation. Lycka är helt enkelt att må bra, eller åtminstone lite bättre än vad du gjorde för en stund sedan. Det är något vi alla strävar efter, och vi gör vad vi kan för att undvika dess motsats - de negativa känslorna sorg, ilska, rädsla och skam.

Men vad kan man göra för att bli lycklig? I Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man framgångsrikt kan använda tekniken mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömnstörningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Det är en teknik som har använts i tusentals år för att öka upplevelsen av positiva känslor, men den ger också hjälp att hantera svårigheter. Genom att vara medvetet närvarande i nuet kan du påverka din tillvaro, välja annorlunda och skapa det liv du vill leva.

Det finns fyra hörnstenar inom mindfulness som är viktiga att observera. Det är din kropp, dina känslor, dina tankar och dina handlingar. Genom att fokusera på dessa delar i tur och ordning blir du medveten om var du befinner dig just nu, fysiskt och psykiskt, och det blir lättare att hitta strategier för att må bra.

Lycka nu bygger på författarens egen psykoterapeutiska erfarenhet och på vetenskaplig forskning om positiva känslor och mindfulness. Boken innehåller många praktiska övningar som hjälper dig att identifiera problemet, observera nuet och gå vidare mot en positiv förändring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Titti Holmer

  • Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv

    Titti Holmer

    Varför är det så svårt att skapa förändring i våra liv? Till skillnad från vad många tror handlar förändring inte bara om målbilder, vilja och inställning. Tvärtom, att enbart fokusera på att tänka positivt leder ofta till frustration och en känsl...