Rån och inga visor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (432.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pensionärsligan (del 3)
Inläsare
Helge Skoog
Utgivningsdatum
2016-03-09
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511473

Rån och inga visor Ljudbok

(22 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2016-03-09

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Pensionärsligan på djupt vatten

Efter de fantastiskt framgångsrika böckerna Kaffe med rån och Låna är silver, råna är guld kommer nu Catharina Ingelman-Sundberg med den tredje boken om Pensionärligan Rån och inga visor.

Inget kan stoppa Pensionärsligan. Och nu behöver de pengar - mycket pengar. Att göra livet roligare och lyxigare för äldre människor kostar en hel del. Och varför inte ta efter finansvärldens koncept och dela ut bonusar - fast till lågavlönade och fattiga som behöver uppmuntras.

En spektakulär bankkupp ger visserligen över tio miljoner. Men det räcker på sin höjd till att hyra en pråm i Stockholm och öppna hälsorestaurang med speeddejting och dans för äldre. Och ambitionerna är större än så.

Märtha och hennes vänner bestämmer sig för att sikta högre och jaga de riktigt stora pengarna bland finanshajar, skattesmitare och riskkapitalister. I sin jakt på storkovan lever pensionärerna farligt när de försöker lura miljardärer bland lyxyachter i franska Saint-Tropez. Dessutom är polisen dem hack i häl.

Ännu "en glad och övertygande kriminalkomedi full med mänsklig värme", som motiveringen löd när Catharina Ingelman-Sundberg fick det italienska kulturpriset Premio Roma för boken Kaffe med rån.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Catharina Ingelman-Sundberg