Pastor Viveka och tanterna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (252.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pastor Viveka (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-02-26
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511602

Pastor Viveka och tanterna Ljudbok

(36 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-02-26

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mysig spänning i prunkande idyll

Viveka är en ganska vanlig frikyrkopastor runt femtio som börjar tröttna på att alltid finnas till för alla andra. Hemma har hon fyra barn och en tankspridd man och på jobbet de bitska, bakande tanterna. När en av kvinnorna i kaffekommittén hittas död börjar pastorn nysta i fallet. Kan en mördare gömma sig i idyllen? Är bokhandlaren Abbe att lita på? Vad har den lokale mäklaren i görningen? Och vilka ligger bakom den mystiska Stormhattarnas förening?Pastor Viveka och tanterna är en lättsam och underhållande mysdeckare bland barnfamiljer och åldrande husägare i Stockholmsförorten Gamla Enskede. En berättelse som bjuder på trivsam spänning och existentiella frågor och en övertygelse om att man aldrig ska tro sig veta något bestämt om andra människors inre. Särskilt inte om gamla tanter.

"... en lustfylld och mysig deckare, som också innehåller många tänkvärda existentiella exkurser. Här finns både lättsam yta och utmanande djup. Klurigare än vad man först tror och en härlig upprättelse för de små sammanhangen, vardagliga samtalen och nära relationerna." Östgöta Correspondenten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pastor Viveka och tanterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig!
  -, 26 april 2021

  Feelgood deckare, med mest betoning på feelgood. Det gällde att hänga med i slutet då jag tyckte det gick för snabbt för att förstå upplösningen, annars toppbetyg. Anna-Maria Käll är en ypperlig inläsare också.

 2. Boken
  Lisa , 27 december 2018

  Lite som Morden i Midsomer men i Enskede
  Tyvärr så hackar boken lite då och då vilket är irriterande.
  Jag lyssnar gärna på fler böcker och uppläsare Anna Maria Käll är suverän som vanligt

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annette Haaland