Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (53.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Titti Holmer
Utgivningsdatum
2015-11-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511947
Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar (ljudbok)

Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-11-16

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I boken Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man kan använda mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömnstörningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Det är en teknik som har använts i tusentals år för att öka upplevelsen av positiva känslor, men den ger också hjälp att hantera svårigheter.

Här har vi samlat övningar från boken Lycka nu. Alla övningar har det gemensamt att de hjälper dig till en ökad medvetenhet. Du lär dig hur dina kroppsliga sensationer, känslor, tankar och handlingsimpulser samspelar. Genom att träna dig i att lära känna de fyra delarna kropp, känsla, tanke och handling får du större möjligheter att göra medvetna val.

Innehållet bygger på författarens egen psykoterapeutiska erfarenhet och på vetenskaplig forskning om positiva känslor och mindfulness. Övningarna hjälper dig att identifiera problemet, observera nuet och gå vidare mot en positiv förändring. För det är i nuet du bestämmer hur din framtid ser ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Titti Holmer

  • Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv

    Titti Holmer

    Varför är det så svårt att skapa förändring i våra liv? Till skillnad från vad många tror handlar förändring inte bara om målbilder, vilja och inställning. Tvärtom, att enbart fokusera på att tänka positivt leder ofta till frustration och en känsl...

  • Lycka nu : en praktisk guide i mindfulness

    Titti Holmer

    Lycka är en av våra nio medfödda grundkänslor. Det är en positiv fysisk sensation. Lycka är helt enkelt att må bra, eller åtminstone lite bättre än vad du gjorde för en stund sedan. Det är något vi alla strävar efter, och vi gör vad vi kan för att...