Vägvisaren till himlen : hur vetenskap, religion och vanliga människor påvisar att det finns ett liv efter döden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (153.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Wahlberg
Utgivningsdatum
2016-01-15
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ulrika Junker Miranda
ISBN
9789176511961
Vägvisaren till himlen : hur vetenskap, religion och vanliga människor påvisar att det finns ett liv efter döden (ljudbok)

Vägvisaren till himlen : hur vetenskap, religion och vanliga människor påvisar att det finns ett liv efter döden Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-01-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Eben Alexander skrev om sin nära-döden-upplevelse i Till himlen och tillbaka var det många som blev berörda och hörde av sig till honom för att dela med sig av sina egna upplevelser. Det gjorde den välrenommerade neurokirurgen och forskaren ännu mer övertygad om att livet och universum har mer att erbjuda än vår tid på jorden. Till sin nya bok har Alexander träffat och pratat med tusentals människor och samlat märkvärdiga berättelser om allt från nära-döden-upplevelser och möten med andliga väsen till inspirerande och rörande meddelanden från saknade avlidna. Han har också studerat vad våra religiösa traditioner och filosofer kan berätta om själens resa efter döden. Han är överraskad över hur ofta de stämmer överens med de nutida berättelserna han har tagit del av. Vägvisaren till himlen hjälper oss att förstå vidden av vår existens, vad som egentligen väntar bortom döden och hur vårt sanna öde ser ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägvisaren till himlen : hur vetenskap, religion och vanliga människor påvisar att det finns ett liv efter döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. ögonöppnare och mycket hjälpsam tack
    Lana Raof , 3 augusti 2019

    helt fantastiskt resa genom kroppen och själ
    verkligen givande och så mycket mer än bara en berättelse

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna