Prio ett (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-05-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511992
Prio ett (ljudbok)

Prio ett Ljudbok

(172 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-05-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hot eller räddning?

EN TIDIG MORGON i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström som gör allt för att rädda hennes liv. Då ytterligare ett offer hittas går den ohyggliga sanningen upp för honom och han är tillbaka där allt en gång började.
När åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare börjar även hon se ett obehagligt mönster. Och det som först såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större.
Vem ligger bakom de fruktansvärda morden?
Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander är Jana fast besluten att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser ...

"Och lycklig den som inte upptäckt Emelie Schepp förut för det här är perfekt sommarläsning och en bladvändare som är omöjlig att släppa ifrån sig." Ingrid Norrman, Göteborgs-Posten

Omslagsformgivare:Maria Sundberg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prio ett. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 23 juli 2019

    Fängslande handling från början till slut

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emelie Schepp