Be inte om nåd (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (350.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Max Anger (del 1)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2016-08-03
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176512463
Be inte om nåd (ljudbok)

Be inte om nåd (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-08-03
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur långt måste du gå för att rädda ditt land, kärleken och dig själv?

Året är 1996 och det är snart dags för val i Ryssland. Pashie, en ung kvinna som jobbar åt ett svenskt företag med intressen i Ryssland, försvinner plötsligt i Sankt Petersburg. Samtidigt sker en rad intrång i telefonnäten i Stockholm, attacker som skulle kunna hota Sveriges säkerhet.

Pashies svenska pojkvän och kollega, attackdykaren och Rysslandsspecialisten Max Anger, åker till Sankt Petersburg för att leta efter sin älskade. Under sökandet hittar han ledtrådar som tyder på att hon har kommit en mystisk organisation på spåren, en organisation som verkar för en återgång till totalitärt styre och som tycks planera ett angrepp mot väst. Är det de som har kidnappat Pashie?

Fler oskyldiga faller offer för den hänsynslösa organisationen och det blir alltmer uppenbart för Max att tiden håller på att rinna ut. Kanske är Pashie redan död ... Samtidigt inser han att det finns en koppling mellan Pashies försvinnande och hans eget förflutna. Ska han äntligen få reda på hur hans pappa hamnade som fosterbarn på den lilla ön Arholma i Stockholms skärgård i mars 1944? Nutid och dåtid knyts samman på oväntade sätt.

För att rädda kvinnan han älskar och stoppa hotet mot Sverige måste Max Anger konfrontera en gränslös ondska. För att lyckas måste han omvärdera allt han vet om sig själv.
"Österdahls debut är helt enkelt gedigen. Han utnyttjar sin personliga erfarenhet av Ryssland på ett effektivt sätt och han kryddar med ett välformulerat och tydligt språk."
Borås Tidning

Omslagsformgivare:Elina Grandin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Be inte om nåd