Flykten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Två systrar (del 2)
Inläsare
Moa Gammel
Utgivningsdatum
2016-09-21
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176512586
Flykten (ljudbok)

Flykten Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2016-09-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De närmaste relationerna är de svåraste

Efter succén med Försoningen återkommer Hannah och Amanda med Flykten, andra delen i trilogin Två systrar. En modern romanserie om komplicerade relationer och - framför allt - systerskap.

Systrarna Vanessa och Alicia försöker navigera sig fram i livet, finna det rätta jobbet och den stora kärleken. De är båda märkta av sin tuffa barndom med en alkoholiserad far, men har olika sätt att hantera de inre sår som blev följden. Vanessa har haft svårt med nära relationer och sökt sin trygghet i jobbet medan Alicia har försökt hitta bekräftelse som den perfekta flickvännen. Men nu verkar rollerna vara ombytta.

När Alicia ställs inför sin största kris hittills behöver hon sin syster Vanessa mer än någonsin, men hur ska Vanessa kunna hjälpa henne när hon själv har råkat illa ut?

Med Flykten visar Hannah och Amanda att de som få andra kan skildra den svåra relationen till dem vi står närmast och den där speciella tiden i livet när man försöker komma fram till vem man egentligen är.

Två systrar är underhållande romaner där det även finns plats för ångest och svärta. Filmbolaget Yellowbird har köpt rättigheterna till hela trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna