En tjej att klicka bort (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (55.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Eva & Adam (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Johan Unenge, Måns Gahrton, Ellen Fjæstad
Utgivningsdatum
2016-09-19
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789176512845
En tjej att klicka bort (ljudbok)

En tjej att klicka bort Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-09-19

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Aldrig mer tjejer - eller?

Adam och Eva har kyssts! På riktigt! Men Adam tänker ändå hålla sig borta. Aldrig mer tjejer, det har han lovat sig själv! Inte efter det där som hände förut, när han var kär i Molly. Molly, som fortsätter att höra av sig trots att Adam har klickat bort henne gång på gång... Efter TV-serie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker är Sveriges vanligaste, veligaste och roligaste kärlekspar tillbaka. 20 år har gått, men när kärlekshistorien nu berättas på nytt gäller fortfarande de eviga frågorna: Hur vet man att man är kär? Hur blir man ihop? Och går det att bestämma sig för att aldrig mer bli kär?När det är dags för friidrottstävling med gamla laget kan Adam inte tacka nej. Trots att Molly kanske kommer att vara där. Eva har förresten också bättre saker för sig. Sebbe i klassen vill att hon och Annika ska uppträda med honom på klassmiddagen! Så varför har de alltid så roligt tillsammans, även om det bara handlar om att plocka skräp eller att sälja korv för klasskassan?

Måns Gahrton och Johan Unenges Eva & Adam har i 20 år älskats av barn i hela världen. 2016 berättas historien på nytt i en långfilm och två böcker för en ny generation läsare. I arbetet med böckerna har författarna gjort mängder av klassbesök och samarbetat med över 100 mellanstadieelever för att få veta allt som är värt att veta om kärlek, vänskap och livet på mellanstadiet idag. Böckerna är genomgående illustrerade med Johan Unenges träffsäkra bilder som är fulla av humor och igenkänning. En romantisk komedi som tar ung kärlek på allvar!

"Gahrton och Unenge skriver med respekt och humor om de trevande stegen bort från barndomen. [...] Rekommenderas varmt!"Annika Andersson, Bibliotektstjänst (BTJ-häftet nr 21, 2016)

Illustratör:Johan Unenge
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna