Ibland mår jag inte så bra (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Therése Lindgren
Utgivningsdatum
2016-11-09
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176513224

Ibland mår jag inte så bra Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-11-09

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Årets bäst säljande fackbok 2016!

Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber. Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor består av allt från glada skönhetstips till tårfylld ensamhet. I den här boken fördjupar hon sig mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest? Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt? På ett ärligt, personligt och ofta humoristiskt och lättsamt sätt tar sig Therése Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar. Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet. Therése varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta. Hon delar även med sig av tips som hur du andas dig ur en panikattack, hur du kan prata om ditt tillstånd med vänner och familj eller något så grundläggande som hur du tar dig upp ur sängen på morgonen. Ibland är det såklart viktigt att man söker professionell hjälp och andra gånger kan man faktiskt må bättre av att "acceptera läget".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Ibland mår jag inte så bra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!
    -, 11 augusti 2022

    Bra och förstående bok som jag tycker alla ska lyssna/läsa.

  2. Så himla bra och ärlig!
    -, 6 mars 2021

    Informativ och hjärtlig med positivt budskap. Theres berättar öppet om sina problem och jobbar för att få bort skammen från psykisk ohälsa. Så himla bra för vuxen som ungdomar. Hon förklarar tydligt och använder sina egna referenser.

  3. Almänbildad
    -, 21 februari 2021

    Jag tycker boken är extra bra eftersom att man blir allmänbildad och få lära sig hur världen utanför sin egen lila Comfortzon ser ut.

  4. Otroligt fin beskrivning hur en utbrändhet fungera
    Robin, 19 juni 2020

    Jag känner inte till henne sen innan eller hennes YouTube. Men jag visste att hon led av ångest och panikångest. Med den här boken så beskrivs den här åkomman som även jag lider av bättre än samtliga läkare jag har gått till kunnat.

    En otroligt viktigt bok att läsa, både de med ångest syndrom eller för anhöriga. Tack för att du gjorde det här.

  5. Jättebra...men för kort!
    Beatrice Blom, 15 mars 2019

    Therese är fantastisk på att berätta och sätta ord på saker. Man ville ju bara höra mer. Massa plus på att Therese själv läser upp boken. Hon lyckas normalisera något så vanligt men ändå fullt av förfördomar som psykisk ohälsa. Rekomenderar denna bok varmt.

  6. Bra bok!
    -, 27 oktober 2018

    Visar hur livet bakom kameran faktiskt kan se ut. Ger en mycket bra inblick i hur man ibland kan må! Rekommenderas men ej till personer i för ung ålder, man måste vara medveten om perspektiv

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Therése Lindgren