Kemisten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (611.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rebecka Hemse
Utgivningsdatum
2016-11-28
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Manne Svensson
ISBN
9789176513736

Kemisten Ljudbok

(15 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-11-28

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hon är en före detta agent på flykt från sina tidigare arbetsgivare. Att hon var anställd av USA:s regering var det väldigt få som kände till. Expert inom ett område som få vet existerar på en enhet som knappt någon ens visste fanns. Och när enheten bestämde att hon utgjorde ett hot, var hon tvungen att gå under jord. Nu lever hon från dag till dag, ständigt på resande fot, ständigt med en ny identitet. Hennes före detta arbetsgivare har dödat den enda hon litade på, och de är ute efter någonting hon vet. De vill se henne död, och det omedelbart. När hennes före detta hanterare erbjuder henne en väg ut inser hon att det är hennes enda alternativ för att bli kvitt hotet mot sig själv. Men det betyder att hon måste utföra ett sista uppdrag för sin före detta arbetsgivare. Uppdraget visar sig inte alls vara en väg ut utan snarare göra hennes liv mer farligt. Hon förbereder sig för den största utmaningen hon någonsin ställts inför. Samtidigt för uppdraget henne samman med en man som ytterligare komplicerar hennes möjligheter att överleva. Hon inser att hon måste använda sina talanger på ett sätt hon aldrig tvingats göra förut.

Stephenie Meyer har skrivit en driven spänningsroman med en fascinerande hjältinna med häpnadsväckande specialkunskaper. Med Kemisten visar Stephenie Meyer varför hon är en av världens mest bästsäljande författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kemisten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Super bra
  -, 3 mars 2021

  En jättespännande bok som får än att vilja lyssna vidare enda till slutet.

 2. Läs den!
  Kim M. Kimselius, 16 december 2016

  Har följt hysterin runt Twilightböckerna av Stephanie Meyer, men inte läst dem. Nu ville jag ge författaren en chans och jag blev imponerad.

  Kemisten är en mycket välskriven, väl bearbetad och fängslande berättelse. Meyer går i detalj in på den kvinnliga agentens specialkunskaper i början av boken, utan att berätta att kvinnan har varit agent. Direkt väcks nyfikenheten varför en ung kvinna klär sig med alla dessa dödliga redskap. Historien tar fart och förs framåt i ett rasande tempo... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stephenie Meyer