Nere för räkning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (259.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harry Kvist (del 2)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2016-12-15
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176513972
Nere för räkning (ljudbok)

Nere för räkning Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-12-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Benhård noir i trettiotalsmiljö

Ex-boxaren Harry "Kvisten" Kvist hinner knappt mucka från Långholmen innan ett gammalt löfte tvingar honom tillbaka till samhällets skuggsida. Blev hans vän Beda verkligen mördad av sin son?
I en kamp mot klockan jagar Kvisten och Bedas dotter Elin efter sanningen. Spåren leder dem genom ett regnigt Stockholm och pekar snart så högt upp i samhällstoppen att det svindlar. Nu handlar det om att döda, eller dödas.
Nere för räkning är den andra och fristående delen om Harry Kvist.
"Det är humorn och distansen bakom Holméns sätt att skildra extremt våld, som ger hans böcker sälta. De är en blodig drift med noirgenrens vältrande i våld och också med deckargenrens vilda jakter och beskrivningar av heroiskt uthärdande av smärta. /.../ Glasklart är också att hans mångbottnade bok, med känsligt tecknade personporträtt, är läsvärd."
Inger Dahlman, Corren

Formgivare: Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Holmén

  • Slugger

    Martin Holmén

    Stockholm 1936. Harry "Kvisten" Kvist var en gång en lovande mellanviktsboxare men arbetar nu som indrivare. När hans vän, prästen Gabrielsson, hittas brutalt mördad vid altaret i Katarina kyrka på Södermalm verkar polisen inte anstränga sig för a...

  • Clinch

    Martin Holmén

    Stockholm 1932. Depressionen och den isande vinterkylan håller staden i ett järngrepp och den före detta boxaren Harry "Kvisten" Kvist måste slåss för sin överlevnad. När han blir oskyldigt misstänkt för ett mord blir situationen plötsligt brännhe...