Ewa Morenos fall (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Van Veeteren-serien (del 8)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2017-06-19
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514283
Ewa Morenos fall (ljudbok)

Ewa Morenos fall Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Under den första halvtimmen sa han inte ett ord.
Det gjorde inte hon heller. De satt bredvid varandra i framsätet som två främlingar som vet med sig att de inte har någonting att säga varandra. Inte ens ett gemensamt språk att uttrycka banala artighetsfraser på.
Kanske var det lika bra. Hon hade inte funderat på om de skulle ha någonting att tala om, men när hon nu började tänka på det kändes det snart som en omöjlighet. Efter alla dessa år fanns det inget att tillägga.
Tiden hade gjort varken till eller ifrån. Det var som det var.
Som det blivit den där natten i juli för sexton år sedan. Orubbligt och fastlagt en gång för alla.Vad har hänt med Mikaela Lijphart? Och vad har hänt med hennes far? Efter att ha träffat varandra för första gången på sexton år är de båda spårlöst försvunna. Och vem är den döde man som hittats nergrävd i sanden på badstranden i Lejnice?
Två försvinnanden och ett ouppklarat mord: för kriminalinspektör Ewa Moreno blir kärlekssemestern inte riktigt vad hon tänkt sig. Inga fjorton lata dagar vid havet. Istället får hon ta på sig uppgiften att försöka reda ut den härva av oklarheter och halvsanningar som hon plötsligt konfronteras med. Vad var det som hände med skolflickan Winnie Maas sexton år tidigare?Ewa Morenos fall, en roman där våldsyttringar skärskådas ur ett övervägande kvinnligt perspektiv, är den åttonde, fristående delen i Håkan Nessers framgångsrika kriminalserie om poliserna i Maardam.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Nesser