Selfies (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (512.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 7)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789176514665
Selfies (ljudbok)

Selfies Ljudbok

(117 röster)  |  Läs 9 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-04-25

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.
Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna - den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon - kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

"Jussi Adler-Olsen har inte tappat farten. Tvärtom. I den sjunde boken om Carl Mørck och cold case- avdelning Q är spänningen maxad. [...] Adler-Olsen är en så skicklig berättare att man knappt hinner andas."
Ystads Allehanda

Översättare: Leif Jacobsen,
Formgivare: Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Selfies. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mest fantastiska deckarserie
  AnnaLotta (Uppsala), 5 december 2022

  Utan tvekan den mest fantastiska deckarserie ackompanjerat av Stefan Sauks oöverträffade uppläsning och persongestaltningar! Har lyssnat i ett streck och är djupt förtvivlad över att jag snart bara har några få böcker kvar. Varenda bok helt unik och lika bra.

 2. Krim-bok
  -, 10 oktober 2022

  Mycket bra, otroligt spännande. Den psykiska ohälsans obegränsningar. Läs den!

 3. Spännande handling.
  - (Bromma), 1 oktober 2022

  Väldigt spännande, jättebra uppläsare, som att lyssna på teater. Gillar kommissarien och Assad.

 4. Fängslande
  -Lena, 6 juni 2020

  Riktigt bra, svårt att sluta lyssna, bra uppläst.

 5. Spänning
  Håkan Jonsson, 21 februari 2020

  Boken är spännande rakt igenom. Boken har flera handlingar som mästerligt vävs ihop. Stefan Sauks uppläsning gör den också väldigt levande.

 6. Fängslande!
  -, 15 september 2019

  Spännande o mycket underhållande rakt igenom..

 7. Inte bra som ljudbok.
  -, 1 november 2018

  Tycker att inläsningen förstörde boken.Assad som egentligen är den mest intressanta personligheten får ett förlöjligande och fördomsfullt uttryck - liksom flickorna.
  Ibland mkt hög ljudnivå (hetsig hög röst) som blir jobbig att lyssna på.

 8. Ovanligt snårig story
  Kalle, 26 maj 2018

  På ett sätt är det här en typisk Adler-Olson deckare om avd Q. Tät, rolig, spännande och med ett stort och skruvat persongalleri. Men den här gången hade jag svårt att komma in i berättelsen. Kanske beror det på att jag lyssnade igenom den under för lång tid, eller så lyssnade jag under så lång tid eftersom den var svår att komma in i. Fan vet. Hursomhelst så är boken ovanligt tjock, persongalleriet är ovanligt stort och alla sidoberättelser tar väldigt mycket utrymme. Om man läser den här de... Läs hela recensionen

 9. En bok man inte kan lägga ifrån sig
  Kim M. Kimselius, 25 juni 2017

  Ännu en bok om Avdelning Q. Den här gången blir det mer personligt när Rose får en psykos och blir inlagd. Carl Mørck, Assad och Gordon börjar rota i Roses förflutna för att hjälpa henne. Samtidigt har de ett gammalt fall, som i sin tur leder till ett aktuellt fall. Nu väntar jag med spänning på nästa bok för att se hur det går.

  Som vanligt är det en bok man inte kan lägga ifrån sig. Man bara måste läsa vidare. Skickligt håller Jussi Adler-Olsen ett järngrepp om läsaren. Personskildr... Läs hela recensionen

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen