Selfies (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (375.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789176514665

Selfies

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok, Svenska, 2017-04-25
125 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.
Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna - den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon - kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

"Jussi Adler-Olsen har inte tappat farten. Tvärtom. I den sjunde boken om Carl Mørck och cold case- avdelning Q är spänningen maxad. [...] Adler-Olsen är en så skicklig berättare att man knappt hinner andas."
Ystads Allehanda

Översättare: Leif Jacobsen,
Formgivare: Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Selfies. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bok man inte kan lägga ifrån sig
    Kim M. Kimselius, 25 juni 2017

    Ännu en bok om Avdelning Q. Den här gången blir det mer personligt när Rose får en psykos och blir inlagd. Carl Mørck, Assad och Gordon börjar rota i Roses förflutna för att hjälpa henne. Samtidigt har de ett gammalt fall, som i sin tur leder till ett aktuellt fall. Nu väntar jag med spänning på nästa bok för att se hur det går.

    Som vanligt är det en bok man inte kan lägga ifrån sig. Man bara måste läsa vidare. Skickligt håller Jussi Adler-Olsen ett järngrepp om läsaren. Personskildr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Selfies