Allting trasigt ska bli helt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (283.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Helena Mobacke (del 3)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2017-12-20
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514801
Allting trasigt ska bli helt (ljudbok)

Allting trasigt ska bli helt Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allting trasigt ska bli helt är tredje delen i Johanna Mos kritikerrosade serie om Helena Mobacke. En kriminalroman om att fly, sitt land och sitt förflutna, och om att hitta fram till en tillvaro som känns hel.

Två personer närmar sig Skärholmens torg från olika håll: femtonåriga Zemar Ahmadi och sextiotvååriga Gunnar Andersson. Det är sommar och helg, allt verkar stilla. Men lugnet är bedrägligt. Plötsligt smäller det. Lågor slår upp från en gammal rostig Volvo och gatstenar haglar genom luften. I tumultet som uppstår knivhuggs Gunnar till döds. Någon håller fast Zemar: Det var han som gjorde det.

Utredningssituationen är minst sagt knepig för den kontroversiella kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes grupp vid Söderortspolisen. På något sätt måste de ta reda på hur och varför Gunnar Andersson dog och om det har med upploppet i Skärholmen att göra. Under utredningens gång tvingas polisen Herman Tingwall konfrontera det som hände när han själv var femton. Det som fick honom att fly hembyn. Inget är som det ser ut att vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Allting trasigt ska bli helt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte någon favorit hos mig!
  -, 14 april 2021

  Ledsen men detta är sämsta boken i hela serien. Känns hafsigt och för snabbt producerat. Jag hoppas del 4, kommande boken är mer lik nr 1 och 2 i serien!

 2. Tråkigt slut
  -, 19 november 2020

  Bra handling men slet blev ett antiklimax alldeles för avhugget och abrupt

 3. Insiktsfullt och spännande
  Mumrikan, 23 augusti 2019

  En bra deckare som dessutom ger en insiktsfull bild av erfarenheter som oftast beskrivs ytligt och okunnigt. Efter 32 år i Rinkeby kan jag räkna på en hands fingrar de skildringar jag läst som kan beskrivas så. Tack!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo