Annabelle (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Charlie Lager (del 1)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2017-06-13
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514894
Annabelle (ljudbok)

Annabelle Ljudbok

(58 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-06-13

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mest sålda debutroman 2017 och vinnare av Crimetime Specsavers Award för bästa krimdebut. En varm sommarnatt försvinner sjuttonåriga Annabelle från det lilla samhället Gullspång, på gränsen mellan Västergötland och Värmland. Hennes föräldrar är utom sig av oro, lokalpolisen står handfallen och Missing people letar förgäves. Kriminalinspektör Charlie Lager från Nationella operativa avdelningen tvingas återvända till platsen hon lämnade när hon var fjorton, ett förflutet och en barndom som hon gjort sitt bästa för att fly från. Medan Charlie försöker få fram sanningen om vem Annabelle var och vad som hänt henne, gör hon skrämmande upptäckter om sin bakgrund. Och hon tvingas möta sitt värsta minne: den gången hon lät en annan människa dö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Annabelle. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stark och omskakande
  -, 26 augusti 2020

  Har haft svårt för att behöva stänga av, hade jag kunnat så hade jag sträck-lyssnat. Boken fängslade mig ifrån början till slut. Med spänning ser jag fram emot att lyssna på Francesca nu.

 2. Komplex, välskriven och stark!
  Joanna Elisabeth Häggblom (Malmö), 19 augusti 2020

  Komplex och välskriven med mänskliga och engagerande karaktärer. Sträcklyssningsvarning! Svårt att tro att det är en debut!

 3. Annabelle
  Barbara, 11 juli 2020

  Bra handling och bra uppläsare

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter