Huset vid havet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (351.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Three Sisters Island-trilogin (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2017-06-05
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789176515020

Huset vid havet Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-06-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kärlek, systerskap och magi

Mia Devlin vet vad det innebär att älska med hela sitt hjärta - och att bli sviken av sin älskade. För många år sen blev hon och Sam Logan passionerat förälskade, men han lämnade henne utan någon förklaring och hon blev ensam kvar med minnena av relationen - fast övertygad om att leva ensam resten av livet.
Flera år senare kommer Sam tillbaka till ön, nu som ägare av dess enda hotell. Han hoppas att de ska hitta tillbaka till varandra igen och blir förvånad över att Mia är kylig mot honom när han känner att laddningen mellan dem finns kvar. Arg, sårad och förvirrad vägrar Mia erkänna att hon fortfarande har varma känslor för Sam, men så småningom behöver hon hans hjälp för att bryta förbannelsen som vilar över ön och övervinna sin största utmaning någonsin.

Med Huset vid havet avslutar Nora Roberts sin romantrilogi om Ripley, Nell och Mia på den pittoreska ön Three Sisters Island - en berättelse om kärlek, systerskap och magi.
"Den här trilogin är jag väldigt svag för."
Simona Ahrnstedt om Three Sisters Island-trilogin

Översättare: Klara Lindell,
Omslagsformgivare: Anna Henriksson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Huset vid havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Huset vid havet
    Irrewill, 29 mars 2021

    Tyckte första och andra delen var bättre. Lite mycket hokuspokus i sista delen, den kändes inte trovärdig! Bra uppläsning dock.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts