En näve grus (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (147.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2017-06-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176515112
En näve grus (ljudbok)

En näve grus (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-16

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att leva med MS kan vara ett rent helvete. Men det behöver inte vara så hela tiden. När Louise Hoffsten först fick sin diagnos trodde hon att allt var kört. Idag, nästan tjugo år senare, är hon fortfarande aktiv som sångerska, låtskrivare och föredragshållare. Trots sjukdomen lever hon ett gott liv - i alla fall för det mesta. Hon har blivit en mästare i att ta vara på vardagens ögonblick av lycka. Att njuta av stunden. Något vi alla kan dra lärdom av.

Louise Hoffsten är en av vårt lands största bluessångerskor och fick sitt stora genombrott i början av 1990-talet. På senare år har hon även medverkat i populära och folkkära teveprogram som Stjärnorna på slottet, Körslaget och Melodifestivalen. Hon har tilldelats en lång rad utmärkelser, bland andra Karamelodiktstipendiet, Grammis och Rockbjörnen. Hon har även utnämnts till hedersdoktor vid Linköpings Universitet.

En näve grus är mer än en bok om vad det innebär att leva med en kronisk sjukdom. Boken är också en kärleksförklaring till familjen och musiken, Louise Hoffstens två ständiga följeslagare i livet. Författaren Lena Katarina Swanberg tecknar, tillsammans med Louise själv, ett bluesigt porträtt av sångerskan i form av impressionistiska nedslag i hennes liv, med fokus på de senaste tjugo åren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En näve grus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Stark...
    Sanna, 15 mars 2019

    Stark bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna