Lätta ditt hjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (527.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lasarettet (del 3)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-01-04
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176515839
Lätta ditt hjärta (ljudbok)

Lätta ditt hjärta Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-04

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Lätta ditt hjärta är tredje delen i Karin Wahlbergs älskade romanserie om människorna kring lasarettet i Ekstad under 1950-talet.

Stina Rudström är äntligen färdig med sin utbildning och stolt och andaktsfull stiger hon in på Allmänna BB i Stockholm för att påbörja sitt första riktiga arbete som barnmorska. Hon vill vara en person som kan göra skillnad för andra människor. Hon ser till och med fram emot att få arbeta över. Glänsande barnkroppar, blod och fostervatten, uppdraget känns både påtagligt och livsbejakande.

Sjuksköterskebristen, den eviga, härjar i Ekstad. Syster Greta, avdelningsföreståndare på Epidemin drar en lättnadens suck när hon får tag i en ny sköterska till sin avdelning även om hon känner sig lite tveksam till syster Katjas kvalifikationer. Var kommer hon ifrån egentligen?

Lilla Marianne som bara går i andra klass oroar sig för mamma Sonja. Oftast ligger hon i soffan när Marianne kommer hem från skolan. Sonja får medicin från sjukhuset och är trött, så trött. Tant Nancy hjälper henne och ett par gånger har ambulansen fått hämta henne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lätta ditt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vardagsdrama
    -, 12 september 2023

    Underbar serie där alla tre böckerna håller samma standard. Det bidrar till att böckerna blir så bra är att de är väldigt bra upplästa. Väldigt behaglig röst. Böckerna handlar om alldeles vanliga människor som lever sina liv i både med och motgång och man får följa deras vardag i ett lugnt tempo där man lär känna alla karaktärer. Lyssna på dem och du har många härliga timmar framför dig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Wahlberg