Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktor Frisk
Utgivningsdatum
2017-04-05
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516300
Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd (ljudbok)

Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-04-05

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med ADHD som motor till framgång

Det tog sjutton år. Sjutton år för länge. Innan superbloggaren och artisten Viktor Frisk fick sin ADHD-diagnos fick han inte rätsida på någonting. När läkaren sa: "Det står ju tatuerat ADHD i pannan på dig, hur har alla kunnat missa det?" var det många pusselbitar som föll på plats, men det blev även en rejäl tankeställare. ADHD förknippas ofta med något negativt, en sjukdom och belastning. Man klassas som dryg, jobbig och får många gånger höra att man dum i huvudet. Men för Viktor har diagnosen i stället öppnat totalt oväntade dörrar och han har lärt sig att dra nytta av sin rastlöshet och frenesi - ADHD:n har varit som en extra motor som drivit honom till framgång och rakt in i svenska folkets hjärtan.

Här berättar Viktor om sitt liv med ADHD. Om den struliga uppväxten på landet utanför Eskilstuna, om livet före diagnosen när ingen, absolut ingen, förstod honom. Om sin inre frustration, om tvivlen och skuldkänslorna. Men också om allt det positiva som han fått med sig från sina erfarenheter och hur han lyckats vända ADHD-diagnosen till en personlig superkraft.

Det här är boken som Viktor Frisk önskar att han, hans familj, lärare och kompisar hade kunnat läsa när livet var som tuffast. Han är storebrorsan som hjälper till att visa vägen till hur man kan hantera en vardag med ADHD. Här erbjuder han sina egna lösningar på det som många ser som ett hopplöst läge - vare sig det handlar om en hyperaktiv tonåring eller en frustrerad omgivning. För i Viktor Frisks värld är allting möjligt. Så länge turbomotorn är igång är det bara att tuta och köra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min superkraft! : så har jag lärt mig älska min struliga adhd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok!
    Sabina, 10 september 2020

    Efter att själv ha fått diagnosen ADD var det verkligen värt och inspirerande att lyssna på denna bok. Så mycket som jag själv känner igen mig önskar jag att jag hade lyssnat tidigare för att inse vad det var för "fel" på mig och inte behövt känna mig så ensam. Tycker verkligen att det är värt att lyssna på denna bok oavsett diagnos eller inte

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bokvideo