Hustrun (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2017-06-22
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789176516430
Hustrun (ljudbok)

Hustrun (ljudbok)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-22
59
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Joan Castleman sitter på ett flygplan tiotusen meter upp i luften när hon bestämmer sig för att lämna sin man, den uppburne och självgode amerikanske författaren Joe Castleman. Joan har stöttat sin man i både med- och motgångar, följt honom på alla resor och uppläsningar. Sina egna författarambitioner lade hon tidigt på hyllan. Nu är hon och Joe på väg till Helsingfors där han ska ta emot ett prestigefullt litteraturpris av finska akademin. Men Joan, som under fyrtio års äktenskap offrat både familjen och sin egen karriär för att leva hans dröm, har tillslut fått nog. Tillvaron som den perfekta författarhustrun har börjat stå henne upp i halsen.

Utifrån denna dramatiska öppningsscen lotsar Meg Wolitzer läsaren genom det Castlemanska äktenskapet, från det trevande mötet på kursen "Grunder i kreativt skrivande" på College, där han var hennes lärare, till den slutliga brytpunkten som kulminerar i ett avslöjande av en omsorgsfullt bevarad hemlighet.

Meg Wolitzer har skrivit en intelligent, bitsk och roande roman om livsval, äktenskap och skrivande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hustrun. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar men tragisk
    -, 6 april 2019

    Fantastisk bok med bra uppläsare! Handlingen känns igen- en framgångsrik man med uppbackande hustru, men den skiljer sig, för den går in på djupet om både skuld och ansvar. Allt , nästan allt, är lögn, utom kärleken, men den är inte heller ren som vi vill att den ska vara. Läs den!!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Meg Wolitzer