Love Warrior (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2017-03-24
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Anna Olsson
ISBN
9789176516447
Love Warrior (ljudbok)

Love Warrior (ljudbok)

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-03-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Efter 13 års äktenskap, just när Glennon börjar känna att hon har nästan allt, upptäcker hon att hennes man, pappan till hennes tre barn, har varit notoriskt otrogen under en längre tid. Hennes värld rasar samman, smärtan hon känner är olidlig men hon bestämmer sig snart för att använda den som verktyg för att lära känna sig själv. Hennes första 20 år kantades av ångest, depression och missbruk av både mat, sex och droger. Beslutet att bli mamma räddade henne från den självdestruktiva unga kvinna hon var då, och hon bestämde sig för att gifta sig med sin sons far och våga satsa på familjen. Men vem är hon nu som vuxen kvinna och mamma?

Love Warrior är en omvälvande livshistoria om otrohet, kärlek och svek, och samtidigt en bok om hur du kan hjälpa dig själv eller dina barn genom en personlig kris - använda den som språngbräda (med hjälp av terapi, yoga och samtal med dem som står dig närmast) och få ett bättre, sannare liv.

Boken har legat #1 på NY Times Bestseller-lista och är även utvald av Oprah's bokklubb.

Glennon Doyle Melton är författare och en av USA:s kändaste mammabloggare genom bloggen Momastery. Hon har tidigare skrivit boken Carry on, Warrior. Glennon är även grundare av välgörenhetsprojektet Together Rising och en flitigt anlitad föreläsare. Hon bor i Florida med sina barn.

This book is epic! It will change lives.

ELIZABETH GILBERT (Eat, pray, love och Big Magic)

Blew me away!

BRENÉ BROWN
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Love Warrior. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Sanningssägande magisk bok!
    -, 30 april 2020

    Jag har skrattat, gråtit, fått gåshud och insikter. Doyle har skalat av sig alla lager, gått in i sitt innersta och låtit den rösten tala. Det är så vackert och äkta - en riktig kärlekskrigare ¿

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Glennon Doyle Melton