Ta det som en man (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (41.7 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Hampus Nessvold
Utgivningsdatum
2017-09-06
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516652
Ta det som en man (ljudbok)

Ta det som en man Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-09-06

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi killar får fortfarande lära oss att vi ska kunna ta en smäll, och inte får gråta eller snacka om känslor. Men jag tror att vi och alla omkring oss skulle må bättre av en förändring. En förändring som börjar med oss själva - med att vi män och killar vågar ifrågasätta mansrollen och visa vilka vi är under den hårda ytan. Vi måste våga visa oss för varandra och prata om våra erfarenheter för att tillsammans kunna överge de destruktiva och begränsande manlighetsnormer som inte bara skadar samhället, utan också oss själva.

Det här är mitt bidrag. Varken förskönat eller med ansvar för moral. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.

Hampus Nessvold är ett ungt stjärnskott som artist och programledare i TV och radio som nu gör en personlig djupdykning i mansrollen.

I kapitlen om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex delar han med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek, bögtest, sexmisslyckanden, och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. För alla som är eller känner en ung man.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ta det som en man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar
    lui, 22 januari 2019

    Lättsam, underhållande och man får veta hur det kan vara att vara en cisman som förväntas att vara på ett visst sätt pga normer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hampus Nessvold

  • Säg att du älskar mig

    Hampus Nessvold

    Hampus Nessvolds nya bok rör sig i det gränsland som kallas att vara ung. Sökandet efter den egna identiteten går som en röd tråd genom hans korta existentiella texter. Tomheten, sökandet och ensamheten i dagens samhälle - där så mycket kretsar kr...