Halva liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (251.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2017-07-24
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516720
Halva liv (ljudbok)

Halva liv Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Förlåt mig. Jag kan inte berätta varför. Leta inte efter mig. Hata mig inte."Jessica kan inte släppa tanken på sitt livs stora kärlek Jakob. Varför försvann han plötsligt utan närmare förklaring än ett kortfattat brev? Efter en längre tids depression försöker hon gå vidare och engagera sig i sitt arbete och en ny relation. Men ovissheten plågar henne.

När hennes farmor Viola dör får Jessica annat att tänka på. Hon bestämmer sig för att tillbringa några månader i Violas hus på Österlen. En handskriven bok som Viola efterlämnat avslöjar stora familjehemligheter, och Jessica tvingas omvärdera hela sin tillvaro. Viola berättar om livet som ung kvinna i femtiotalets Sverige och de dramatiska händelser som tvingade henne att göra val som skulle komma att påverka hela familjen. Jessica inser att både hon och Viola har levt halva liv. När det förflutna till slut hinner i kapp Jessica påverkar det henne på flera olika plan och mysteriet med Jakob får en dramatisk upplösning.Halva liv är en roman om kärlek, hemligheter och lögner. Mats Strandberg tar med läsarna på en laddad resa genom tid och rum. Vi lär känna ett svunnet Sverige där fördomar och konventioner tvingade människor till ytterligheter. Vi möter en nutid som visserligen visar upp ett annat ansikte men där många bär på hemligheter. När de olika världarna möts får det dramatiska konsekvenser för Jessica och för dem hon älskar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Halva liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Wow!
    Linnéa (Trosa), 27 april 2021

    Har bara gott att säga om boken. Mats Strandberg slutar aldrig förvåna mig. Och vilken härlig uppläsarröst!!! Det ända minuset var när filen hackade och spolade tillbaka en halv mening i slutet på boken lite då och då.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg