Hur tänker din hund? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (100.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Walton Agrell
Utgivningsdatum
2017-06-20
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Anders Rådén
ISBN
9789176517116
Hur tänker din hund? (ljudbok)

Hur tänker din hund? (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-20
49
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Det här är en bok som är svår att lägga ifrån sig! Spännande och lättförståelig kunskap som alla kan ta till sig och inspireras av."
(Tidningen Brukshunden nr 4/2017)

"...jag kan inte annat än hoppas att var och en av dessa hundar har en ägare som läser Söderströms bok. Det positiva intrycket förhöjs av härliga foton av hundar i aktion och riktigt fina teckningar." (Katrine Hamori, BTJ nr 15, 2017)

Blir hundar mer negativa mot människor som inte beter sig schyst mot matte eller husse? Hur mycket av vargens och hundens beteenden är medfödda och hur mycket är ett resultat av uppväxtmiljön? Finns det hundar som är högertassade eller vänstertassade? Hur gör jag för att ensamträna min hund? Och stämmer det verkligen att en mops har sämre luktsinne än en schäfer?
I Hur tänker din hund får du svar på dessa frågor och många därtill. Forskningen om hundens beteende har formligen exploderat under 2000-talet, och ny kunskap tillkommer varje dag.
Forskaren, biologen och författaren Bo Söderström har järnkoll på forskningsläget, och här presenterar han de mest intressanta forskningsresultaten på ett lättbegripligt sätt. Läs om samspelet mellan människa och hund, lär dig att förstå hundens signaler, fördjupa dig i den viktiga första valptiden och ta del av fascinerande fakta om människans bästa vän.

Illustratör: Anders Rådén
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hur tänker din hund?