Britt-Marie var här (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2017-07-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517321
Britt-Marie var här (ljudbok)

Britt-Marie var här (ljudbok)

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-01
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Britt-Marie, 63, är faktiskt inte passivt aggressiv. Det är bara det att smuts, repor och felaktigt organiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. Hon har just lämnat ett 40-årigt äktenskap och liv som hemmafru, och det enda arbete hon kan få finns i Borg, ett finanskrisdrabbat samhälle vid en väg där allt är nedlagt utom den ölstinkande pizzerian.

Britt-Marie avskyr fotboll, Borg har inget annat än fotbollen kvar. Det är sannerligen inte en början på en underbar vänskap. Men när byns ungdomslag behöver en tränare så desperat att de till slut är redo att ge jobbet till vem som helst,då bryr de sig inte om petitesser som att hon absolut inte vill ha det. När Britt-Marie dessutom blir utbjuden på dejt av en polis och bryter handen i ett solarium finns det ingen återvändo.

"Britt-Marie var här" är en kärlekshistoria och en kärleksförklaring. Om en kvinna som väntat ett helt liv på att hennes ska börja, och om samhällen vid vägar där fotboll och pizzerior är det sista som överger människorna.

Omslagsformgivare: Nils Olsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Britt-Marie var här. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Feel good med mycket tänkvärt
  Nickoli, 7 augusti 2019

  Jag gillade boken. Det vore inte rätt att avslöja några detaljer, så jag väljer att säga att den är en bok som både lockar till skratt och tårar. Kanske den uppfattas olika beroende på vem som läser eftersom det blir djupare om man kan relatera till någon eller flera sv karaktärerna. Mindre bra var klippningen eller om det var Bokus Play som har tekniska problem. Ofta upprepas samma mening eller ett par ord och det är tydligt att det inte är meningen. Detta är något jag upplevt i de tre böcker jag hittills lyssnat på i denna ljudboksapp.

 2. Gripande
  Kattenj, 13 april 2019

  Otroligt bra!!!

 3. Underbar!
  Carina, 17 juli 2018

  Man får komma denna Britt-Marie, som vi alla kan känna igen i olika grad riktigt
  in på livet. Hennes syn på världen blir så logisk i denna rasande roliga o rörande bok. Läs den! Marie Richardson är perfekt som uppläsare.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Britt-Marie var här