Underbara ADHD : den svåra superkraften (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (137.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Georgios Karpathakis
Utgivningsdatum
2017-08-11
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517420
Underbara ADHD : den svåra superkraften (ljudbok)

Underbara ADHD : den svåra superkraften Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-11

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Att leva med adhd påverkar allt i livet - men är inte en sjukdom. Det är en funktionsnedsättning som innebär många utmaningar - men som också kan vara en styrka som vissa kallar funktionsförmån. Hundratusentals svenskar lever med adhd men få talar öppet om sin diagnos, och kan därmed inte dela med sig av sina erfarenheter.

Georgios Karpathakis har grundat och driver sedan några år tillbaka den uppmärksammade organisationen och digitala plattformen Underbara ADHD. Han har själv diagnosen och är en uppskattad föreläsare - just därför att han kan utgå från sina egna upplevelser.

Hans sommarprat var ett av 2015 års mest uppmärksammade, där han berättade om koncentrationssvårigheter, problem i skolan, utmaningarna i att hitta rätt jobb, om missbruk och om spruckna relationer. Men han berättade också om adhd som en superkraft, en energi som gör att man kan tänja på sina gränser och bryta ny mark.

Georgios Karpathakis bok innehåller fakta från den senaste forskningen, men framför allt finns här hans handfasta tips om hur man får vardagen att gå ihop - och gör adhd till en styrka. I boken finns också ett avsnitt om adhd i skolan skrivet av psykologen David Edfelt samt ett omfattande avsnitt om adhd ur ett medicinskt perspektiv, skrivet av läkaren och psykiatern Annika Brar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Underbara ADHD : den svåra superkraften. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte bra
    A.L, 2 april 2018

    Jag har adhd och hade hoppats på en bok som gav info som inte bara var en beskrivning av en människas upplevelser. För mig var det en biografi med lite adhd influenser, alltså inte en bok om adhd utan endast författarens problemfyllda livshistoria, därav missledande titel. Gillade inte berättarröst eller språk i boken, varken intressant eller givande berättelse,

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Georgios Karpathakis

  • Underbara ADHD (lättläst)

    Georgios Karpathakis

    I boken Underbara adhd får vi ta del av en mycket personlig skildring av hur det kan vara att leva med adhd. Författaren beskriver hur det påverkar och har påverkat allt i hans liv och uppväxt. Han berättar om problem i skolan, missbruk av droger ...