Varför gråter inte Emma? (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (159.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Jangestig, Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2017-10-23
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517550
Varför gråter inte Emma? (ljudbok)

Varför gråter inte Emma? (ljudbok)

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-10-23
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Äntligen hade tillvaron ordnat sig för Arbogatjejen Emma. Hon som alltid fallit för fel killar och tidigt blev ensamstående mamma med två barn. Nu hade hon mött en trygg man och de planerade för ett liv tillsammans. Men en kväll stod någon ur det förflutna i dörren och tragedin var ett faktum. Emma blev svårt misshandlad. Hennes barn Max och Saga hade aldrig någon chans.
När Emma vaknade upp befann hon sig i en märklig polisutredning där hon hölls isolerad utan att veta vad som hade hänt henne ? eller barnen. Hon som varit en vanlig småstadsflicka blev sedan rikskänd när hon valde att träda fram och berätta om sina upplevelser. Emmas starka utstrålning möttes av djup beundran men också misstro. ?Hur kan hon se så glad ut?? Man tycktes vilja att Emma skulle gråta och hata. Med sin sorg ifrågasatt tog sig Emma igenom två rättegångar och pekade ut sina barns mördare. Hon omvandlade tyskans hat till kärlek och framtidstro. Men bakom fasaden pågick varje sekund en kamp för att orka ta sig tillbaka till livet.
Varför gråter inte Emma? är en provocerande men uppriktig skildring som bryter mot den gängse bilden av hur man ska bete sig i sorgens stund. En berättelse om en helt vanlig svensk familj som i krisen visar prov på en ovanlig sammanhållning och kompromisslös kärlek.

Omslagsformgivare: Anders Timrén
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varför gråter inte Emma?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gripande & fruktansvärd historia - lysssningsvärd
    millimys.se (Veberöd), 12 september 2019

    Jag brukar inte själv välja att läsa biografier av den här kalibern. Jag drar mig för bloggar som handlar om människor som förlorat sina barn¿ Och att förlora sina barn på detta groteskt brutala vis och tvingas genomlida helvetet igen med rättegångar och mediauppbåd - det är helt sjukt!

    Jag lyssnade på denna som ljudbok eftersom den inte fanns att få tag i som vanlig bok.

    Jag lyssnade på de första sidorna när jag var ute och gick. Jag visste nog inte så vad jag gett mig in... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Varför gråter inte Emma?